Google Analytics

szombat, március 25, 2006

Konferencia a Flight Centre-nel

A hetvegen konferencian voltam a ceggel. Ez egy olyan félévenkénti tarsasagi osszejovetel. Jo volt. Hogy mik voltak?

A Helyszin Ramada Pelican Waters nevu szalloda Caloundra-n. Mivel a helyszin 25 perc otthonrol, ezert ugy dontottem, hogy kocsival megyek.

A berelt busz a munkahelyrol indult penteken es oda is ment vissza szombaton. Raadasul a fonokom epp egy convertible (ez a nyitott tetos auto egy valtozata. Pontosan nem tudom mi is a kulonbseg a convertible es a cabrio kozott.) autot akar venni gondoltam, jo lesz, ha megnezi a mienket. Bar mondta, hogy nem akar SAAB-ot venni mert nagyon draga. (Ehelyett egy szinten luxus kategoriaju Mazda MX5-ost vezet most eppen.)

Penteken 3-kor indultunk, a fonokom (Mark) es az egyik kollegam (Nick) jott velem az autoval. Mar majdnem ott voltunk, amikor lattunk egy kis csapatot az autopalya szelen, amint egy buszt tolnak. Persze rogton viccelodtunk, hogy azok biztos a mieink, es toljak a buszt. Es nem is tevedtunk. Tenyleg a mi csapatunk volt. :-) Kesobb kiderult, hogy kifogyott a benzin a buszbol, es kb 10 percet toltak az autopalyan a benzinkutig.

Mi gond nelkul odaertunk, bejelentkeztunk a szallodaba, aztan vacsi es utana buuuuliii!!!. Rendszerint az ilyen ceges osszejovetelek mindig valamilyen tema kore vannak szervezve, es illik aszerint oltozni. Ez a mostani a 70-es 80-as evekrol szolt. Voltak vicces oltozekek. Nekem – nem lévén semi oltozekem a 70-80-as evekbol – az hozta a hangulatot, hogy felhajtottam az ingem gallerjat. :-)

Masnap delelott konferencia, unalmas informacio hegyek a cegrol, meg hogy mikent alakul az utazasi meg repulojegy vasarlasi kedv meg szokasok.

Delben ebed. De elotte fooociii! Amiota itt vagyunk, még nem fociztam, ugyhogy nagyon vartam, hogy kiprobaljam mire emlekszem még. Hat nem sokra. De vakok kozott felszemukent igy is en voltam a kiraly! :-D Szegenyeknek semmi labda erzekuk nem volt. Nem gondoltam volna, hogy ennyire nem tudnak focizni. Mondjuk, en meg rugbyzni meg krikettezni nem tudok… Na mindegy. Legalabb egy kis sikerelmenyem volt.

Ebed utan csapatepito trening néven jatekos vetelkedot rendeztek. A resztvevoket 8 korulbelul 8-9 fos csapatba osztottak, lehetoelg ugy, hogy senki se a kollegaival legyen egy csapatban, hanem masokkal. Roviden arrol szolt hogy a csapat harom kulonbozo tipusu vetelkedo mindegyikén 4 fenykepreszletet szerezhetett egy helyszinrol. A jatek vegen meg kellett keresni ezt a helyszint, es ott kesziteni egy fotot a csapatrol amin 12 elore megadott targynak is szerepelnie kellett. Ezt a 12 targyat a verseny soran kellett osszeszedni, es latszodniuk is kellett a foton. (A targyak ilyenek voltak, hogy pl. sultkrumpli, plussállat, kavescsesze, kepeslap, cd, stb. Jo volt. A pluss allatot mi kis vakvezeto kutyank kepviselte, ami mar evek ota az eppen aktualis kocsink muszerfalarol figyeli az utat.) Nem is kell mondanom, hogy a mi csapatunk nyerte a versenyt! :-) Ermet is kaptunk, aranyermet! :-) Szoval jo buli volt.

Aztan indulas haza. En jo gyerekkent haza vittem a fonokot, mert o is feluton lakott a munkahely a konferencia kozott. Hat ez tortent.

Vasarnap, mivel a konferencia miatt csak egy naposra sikeredett a kozos csaladi hetvegenk Lillaval, mindent bezsufoltunk arra az egy napra. Errol majd Lilla ir bovebben.

Nincsenek megjegyzések: