Google Analytics

szombat, március 04, 2006

Translink rulez!

Csak egy rovidke pozitiv elmeny megint:
Mar masodik napja fordul elo velunk az, hogy megerkezunk a menetrendszeru vonattal a varosbol a mi allomasunkra, es egy orat kell varnunk a busz csatlakozasra, ugyanis nincs rendesen osszehangolva a busz a vonattal, es a vonat 5:55-kor erkezik, a busz meg elmegy 5:54-kor, es a kovetkezo meg persze majd csak egy ora mulva jonne.

Az elozo sofor (az, aki mult heten nyugdijba ment), az mindig bevarta a vonatot, es csak utana indult el, igy mar teljesen el voltunk kenyeztetve mi utasok, de amiota Ted nyugdijba vonult, azota nincs kegyelem, az uj soforok mind elmennek 'idoben', azaz ott hagyjak szegeny utasokat.

Penteken reggel 8 korul irtam is a Translinknek egy emailt (kedves hangvetelut), hogy nem lehetne esetleg, hogy megvarja a busz a vonatot, stbstb. Fel 9-kor jott is toluk a valasz email, hogy keresem jogos, megvaltoztattak a menetrendet, atirtak a jaratot, beszeltek a 682-en dolgozo soforokkel is, es mostantol kezdve hivatalosan is megvarja a busz a vonatot. Hihetetlen.

Ezt nevezem ugyfelszolgalatnak. Szo szerint.

(Mindebbeni nagy oromunkben azonban penteken lekestuk a vonatot, ugyhogy nem tudtuk meg, hogy a busz megvart-e volna minket... De majd jovo heten!)

Nincsenek megjegyzések: