Google Analytics

péntek, március 17, 2006

Szerelonel a SAAB

Mar regota halogattuk, hogy visszavigyuk a SAAB-ot egy kis 'kozmetikazasra' a szalonba, ahol vettuk, mert volt nehany aprosag rajta, amit remeltuk, hogy esetleg gratis megcsinalnak: az antenna nem jott ki teljesen, a jobb hatso ablak egy kicsit laza, ami foleg nagyobb sebessegnel gond, es valami muanyag kutyu is meg volt benne repedve valahol.

Irtunk is egy emailt a fickonak, akitol vettuk, hogy mi legyen. Persze egybol mondta, hogy hozzuk be az autot nyugodtan, es megnezik. Ma reggel be is hoztuk, gondoltuk letesszuk a szalonban, onnan bejovunk vonattal dolgozni, aztan delutan felvesszuk.

Be is jottunk, a ficko nagyon kedves volt, es egybol mondta, hogy persze, minden rendben lesz, megcsinalnak rajta mindent, ne aggodjunk. Aztan meg akartuk kerdezni, hogy hogy is jutunk oda az allomasra onnan, de ficko mar nyitotta is a sajat terepjarojat, es bevitt minket a city-be, itt tett le az epulet elott. Nagyon orultunk, mert igy sokkal gyorsabb volt, es amugy is kedvesnek talaltuk a gesztust. (Nem igazan volt elvarhato, mert azert ez nem egy annyira exkluziv szalon, ahol az ilyen termeszetes...) Egy szerb srac volt, aki elhozott, jol eldumaltunk vele az uton, es legalabb be is ertunk idoben szepen.

Aztan este melo utan felvesszuk a kocsit, megyunk vendegsegbe, aztan haza, es vegre itt a hetvegeeeeeeeeeee!!!! Jipiiiiiiii! :D

Nincsenek megjegyzések: