Google Analytics

hétfő, március 06, 2006

Nagy Magyar Nyarbucsuztato

Megtortent a Nagy Magyar Nyarbucsuztato. Mar regota terveztuk, hogy kellene csinalni egy igazai nagy talalkozot, ahova nem csak a szuk barati korunket hivjuk, de a tobbi, szamunkra kedves magyar ismerosunket is, hogy megismerjek egymast.

Mar hetek ota probaltunk idopontot egyeztetni, aztan vegul hosszas huzavona utan a most elmult hetvegere esett a valasztas. Korulbelul 35 embert hivtunk meg, es egy hozzank kozeli parkban terveztunk megtartani a pikniket.

Mondanom sem kell, hogy Ausztraliara egyaltalan nem jellemzo modon mar harom hete szakad az eso, igy felo volt a park beli buli, de gondoltuk mindegy, elhalasztani mar nem lehet, legyen akkor nalunk a buli bent a hazban.

Eddigre azonban a meghivottak listaja valamivel 40 fole duzzadt, igy kicsit aggodtunk a hely miatt, de aztan elhessegettuk magunktol a karos negativ gondolatokat! :o)

Eljott a szombat, a buli hivatalosan 12-tol kora estig volt meghirdetve, de mondjuk en meg fel 1-kor a zuhany alatt alltam... Fel egy utan nem sokkal meg is erkeztek az elso vendegek (amik engem nagy meglepeteskent ertek - leven bebugyolalva a furdoszobaban, eppen hajat szaritva), mert rendszerint ha meghirdetunk egy bulit mondjuk 4-re, akkor 6 elott alig van esely, hogy barki is megerkezik.

Raadaul az elso vendegek szamunkra teljesen ismeretlenek voltak, bar tudtuk roluk, hogy jonnek. Balazs gondjukat viselte, mig en megprobaltam valami emberi kulsot olteni (ami aztan egyebkent nem nagyon sikerult), aztan en is beszedbe elegyedtem veluk, nagyon helyes ket fiatal lany, ket kis gyerekkel. Szepen lassan megerkeztek a vendegek, szallingoztak.

Utolso pillanatban meg delelott eszunkbe jutott, hogy megis csak kellene valami utmutatast nyujtani a vendegeknek, ugyhogy ragasztottunk nehany magyar zaszlot, amit aztan kiragasztgattunk a hozzank vezeto ut kritikus keresztezodesinel. Ez az otlet nagy sikert aratott, kulonosen azok koreben, akik meg nem jartak nalunk korabban.

Na, nem akarom nagyon nyujtani a dolgot, vegul 51-en lettunk, koztuk kb. 10 gyerek (akik legfobb elfoglaltsagkent az emeleti gyerekszobaban ciganykerekeztek) :). A gyerekek eleinte kis aggodalommal toltottek el minket a haz allapotat tekintve, de aztan azt mondtuk Balazzsal, hogy vegul is nekunk is lesznek gyerekeink, azok se lesznek biztos szentek, legalabb most a gyerekek letesztelik a hazat... :o)

Allati sok eledel gyult ossze, ugyanis az volt a vendegseg alapja, hogy mindenki hozzon egy tal valamit. Igy aztan a nagy 12 szemelyes asztalunk pillanatok alatt megtelt finomabbnal finomabb cuccokkal, még házi fustolt kolbasz is akadt, amit Balazs kollegaja maga csinalt, toltott, fustolt es hozott, valami isteni volt!!!

A buli maga nagyon-nagyon jo hangulatban telt, mindenki talalt beszelgetotarsakat, regi ismerosoket, kapcsolatokat, es szerintem mindenki jolerezte magat. Legalabbis remelem. Balazs is hazigazdaskodott, kiment es rendezte a parkolast, mert allt elottunk vagy 15 auto, akar kisebb lagzit is tarthattunk volna ennyi erovel... :o)

Kepek is lesznek nem sokara, legalabbis Tib ezt igerte... :o)

Ma szetkuldtem a nev- es cimlistat, es egy kis visszajelzest a bulirol mindenkinek. Csinaltam kis 'Talalt Targyak Osztalyat', bar nem sok mindent hagytak nalunk, de hat akkor is. A jogos tulajdonosok jelentkezhetnek a hangosbemondonal.

Most penteken meg osszegyulunk egy kicsit egy paran Melieknel, a fiuk elmennek megnezni az autokiallitast SouthBanken, a csajszik meg dumalnak meg Sex & the City-t neznek addig Melieknel. :o)

Aztan jovo hetvegen hajokirandulas - zajlik az elet!

Fenykepek jonnek hamarosan!

Nincsenek megjegyzések: