Google Analytics

hétfő, március 20, 2006

Tengerre magyar!

A multkor Nagy Magyar Nyarbucsuztato sikeren felbuzdulva tegnap elmentunk hajokirandulni, nagyjabol ugyanazzal a tarsasaggal, akik a nyarbucsuztaton voltak, bar kicsit szukebb letszamban. Tamas Andi foglalta a hajot, mert ok mar tobbszor is voltak ilyen 'house boat'-on, es tudta hogy jo buli lesz. :o)

Maga a hajo egy 15 meteres 'yacht' volt, amire mi reggel 9 korul huszonharman felmasiroztunk, aztan a kapitany - akit bereltunk a hajoval - tartott egy kis eligazitast, megszamoltuk a mentomellenyeket, aztan kivitt minket a tengerre. Lehorgonyoztunk egy kis sziget kozeleben, es ott toltottuk a napot, kiraly volt! Volt, aki horgaszott, furdott, valamint volt a hajohoz ket kisebb csonak is, amivel ki lehetett evezni a szigetre, azok is tobbszor megfordultak a nap folyaman a szigetke es a hajo kozott.

Isteni idonk volt, kerni se kerhettunk volna ettol kedvezobb idojarast. Meleg volt, de nem tuzott a nap, a szel kellemesen fujdogalt, isteni volt tenyleg. Mi Balazzsal fent toltottuk az ido nagyreszet a hajo emeleti fedelzeten, es napoztunk, ettunk, ittunk, dumaltunk. Kiraly volt.

A tarsalgas egyik visszatero temaja az volt, hogy hogyan is tehetnenk szert egy ilyen vagy ehhez hasonlo hajora, amin aztan eltolthetnenk a hatralevo eletunket. Tobb - eletkepes es eletkeptelen - otlet is felmerult, de vegul nem jutottunk dulore. (Egy ponton meg egy Boeing gepet is akart venni kozosen a tarsasag, azt hiszem ez volt az abszolut nyugvopont, innentol mar teljesen elszalltunk... Szo szerint... :o)

Erdekes modon annyira elfaradtam a nagy semmittevesben, hogy most aztan alig birom nyitvatartani a szemem. (Az elobb egyeztettunk emailen Balazzsal az egeszsegugyi allapotunkat illetoen, es o is hasonlo cipoben jar, vagy stilusosan inkabb azt kellene mondanom, hogy egy csonakban evezunk.) :o) Pedig nem csinaltunk semmit egesz nap, de gondolom a nap, a levego meg a viz total kivette az eronket. Este 7-re ertunk haza, aztan kicsit dumaltam edesanyaekkal, aztan 9-kor mar ugy aludtunk, mint a bunda...

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Sziasztok!
Tök jó, hogy egy ideje újra írjátok a blogot! Jó olvasni!
A repülős álmodozáshoz egy kis adalék: http://tinyurl.com/ggaht.
Így is lehet élni; a fickó képzett pilóta amúgy. Az ügyesebbek némi kengurut is felfedezhetnek az egyik képen.:-) Üdv/Márti

Lilla írta...

Koszi Marti! Igyekszunk. ;o)